Návštěvy, cvičák a teplé dny

17.06.2013 20:24

V sobotu ráno jsme se vydali zacvičit si na Mokrou.... Aleesha stávkovala - nechtěla žádné pamlsky a já se přiznám neměla jsem na ni po stěhování nervy a tak jsem vytáhla maminu - no na to, že má doma 4,5 týdenní štěňata, tak cvičila "hezky" ne podle mých představ, ale dalo se to omluvit :o)

Po druhé hodině dorazila nová panička od Catherin - červená fenečka - vzhledem k vysokým teplotám se štěňátka nepředvedla a vystrkovala jen pupky.

V neděli měli prckové návštěvní den - ráno se přijela podívat Jiřínka s maminkou, tetou a strejdou.... v dopoledních hodinách měli ještě štěstí a štěnda si hrála a blbla... Odpoledne dorazili páníčci od Cindy (Maya) - oranžová fenečka - velice mile mě potěšilo, že po Debbie pokukovali už na loňském Knížecím rybníku, kde se za námi byla podívat 2,5 měsíční Áčka. Možná se s ním setkáme i na nějaké výstavě :o)  Jako poslední dorazili páníčci od Catty - fialová fenečka - která by měla být vidět i na výstávách a výcvikovém poli. K večeru se štěňátkům dodělala stříška, aby měla více stínu - a doslova a do písmene odpadla, chvíli si pohrála okolo 22té hodiny, kdy už nepřažilo tolik slunce.

Dnešní den byl pro prcky opravdu náročný - vedro a nic jiného - jen se povalují a občas je osvěžím v bazénku.

Zítra jedeme do Pardubic, abychom si vyzvedli tetku Bailou - začne ji "vojna" na cvičáku.

Máme stále volného krásného Coddýska - černá mašlička